Povestea noastră…

Mătasea, atat de fina si delicata, reprezinta dintotdeauna un simbol al luxului, dar si al acelor momente pretioase in care atat corpul cat si sufletul simt imbratisarea dulce si calda a starii de bine. Pasiunea pentru matasea naturala si fascinanta calatorie a dezvoltarii personale contureaza universul Iuliana Robescu Boutique.

Povestea noastra a prins aripi din dorinta de a le reaminti femeilor ca sanatatea, iubirea si prosperitatea sunt stari pe care le atingem atunci cand suntem in armonie cu noi insene. Fetele de perna de matase naturala ajuta la completarea propriului ritual de reconectare cu un somn calm, linistit si odihnitor. Am ales cu grija culori neutre, feminine si detalii ce emana simplitate intr-o nota eleganta.

Te invit sa faci parte din povestea noastra, iar impreuna sa cream un spatiu in care visele noastre devin realitate.

Mătasea naturală de cea mai înaltă calitate este cunoscută în primul rând pentru atingerea sa unică, inconfundabilă. Datorită proprietăților sale nenumărate, fețele de pernă din mătase reprezintă alegerea perfecta pentru: prevenirea apariției ridurilor profunde; reducerea formării pliurilor și cutelor de somn; împiedicarea cu până la 40% a absorbției cremelor de pe piele; reducerea fricţiunii și menținerea hidratării naturale a pielii; prevenirea căderii și deteriorării părului

Mătasea este o țesătură fină, specială, ce are nevoie de o întreținere atentă astfel încât să reziste pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Iată câteva recomandări privind modalitatea de curățare a feței tale de pernă din mătase naturală: Întoarce fața de pernă pe dos înainte să începi orice proces de curățare a acesteia. Fața de pernă poate fi spălată în mașina de spălat la un program destinat rufelor delicate la o temperatură de maxim 30 de grade. Utilizează detergenți speciali pentru mătase sau pentru rufe delicate. Nu utiliza înălbitori. Evită uscarea produsului prin expunerea directă la soare.