Bisoux et Bijoux reprezintă un brand românesc de lux ce oferă bijuterii prețioase lucrate manual cu grijă și pasiune. Printre produsele sale se remarcă minunatele brățări, coliere și faimoșii cercei, toate realizate din perle naturale. Fiecare produs este asemeni unui obiect de artă, inspirat în întregime de personalitatea femeilor puternice. O adevărată declarație de stil.

Twinkle reprezintă un brand românesc de lux ce încântă prin miresmele sale deosebite a căror poveste începe mereu cu un îndemn plin de optimism. Lumânările Twinkle, lucrate manual cu multă grijă și delicatețe, se remarcă prin ingredientele sale naturale și anume ceara 100% vegetală (soia și rapiță) din care sunt realizate. Perfecte pentru momentele tale de răsfăț, lumânările parfumate te vor însoți mereu în acele clipe prețioase în care vei dori să te reconectezi cu sinele interior.

Il Volo reprezintă un brand românesc de lux ce a luat naștere din dragoste pentru prețioasa mătase naturală. Inspirat de fascinantul univers feminin, Il Volo creează minunate piese de noapte din mătase naturală pentru a onora frumusețea, eleganța și senzualitatea femeilor. O adevărată celebrare a feminității.