Mesaj pentru tine

Acum câteva zile mă gândeam ce ar fi potrivit să scriu în primul meu articol de pe blog și mi-am amintit de cuvintele frumoase pe care mi le-a trimis anul trecut prietena mea, Alina Dima, ca o împuternicire pentru etapa de viață pe care intenționam să o încep. Am trăit din nou senzația care m-a cuprins atunci, un fel de salt al sufletului către o lume mai bună, o lume în care orice este posibil, o lume unde totul vine cu ușurință și bucurie. Aceasta este lumea în care aleg să trăiesc și știu că este în puterea mea să o creez în fiecare zi.

E momentul să dau mai departe acest mesaj

E momentul să dau mai departe acest mesaj, să ți-l trimit ție, Draga mea, ca un fel de Bun venit în lumea mea!

„Coco Chanel spunea cândva că ”simplitatea este esența adevăratei eleganțe”. Desigur, este vorba despre magia pe care o creează în jurul ei această simplitate, care nicidecum nu trebuie privită ca ceva nesemnificativ, ci ca o stare de grație, cu care să-ți îmbraci întreaga existență. Simplitatea înseamnă rafinament, strălucire, iubire, descoperire.

Așa că, dragă femeie, toate acestea sunt atributele tale minunate. Căci, ești fiica vieții și viața însăși, ești creatoare de miracole și spiritul tău este capabil să zămislească cea mai puternică forță din Univers: iubirea. Ești mamă, ești fiică, soră, ești iubită sau soție și mai presus de toate ești eterna zeiță feminină, cu o forță interioară care creează lumi și poate muta munții din loc. Meriți tot ceea ce este mai bun, mai prețios și mai frumos, căci ești aducătoare de frumusețe în lumea aceasta gri.

Crede în puterea nemărginită a sufletului tău cel luminos

Crede în puterea nemărginită a sufletului tău cel luminos, crede în toată iubirea care locuiește în interiorul tău și permite tuturor darurilor tale să iasă la suprafață, căci prin forța creației și creativității tale, se nasc cele mai frumoase povești.

Dragă femeie, dă-ți voie să fii, să strălucești, să-ți cânte sufletul și să dansezi desculță în iarbă, mângâiată de razele calde ale soarelui de primăvară și de mătasea pură ce-ți acoperă trupul. Dă-ți voie să aduci în viața ta simplitatea și desăvârșirea perlelor născute în mările și oceanele de o frumusețe copleșitoare ale Mamei Gaia. Înconjoară-te de cele mai frumoase lucruri, simte iubirea din fiecare răsărit sau apus, din parfumul fiecărei flori, din zborul păsărilor și fii liberă să alegi, să fii exact așa cum îți imaginezi.

Libertatea, creativitatea, iubirea și miracolele să-ți fie ghizii cei mai de preț în trecerea ta prin această existență. Învață să te prețuiești, să te aduci înapoi în spațiul cel mai sigur al inimii tale, să-ți dăruiești cele mai frumoase momente de răsfăț și să descoperi sinele tău grandios, femeia sălbatică, femeia-lup, plină de curaj, învăluită în mantia înmiresmată a ”EU SUNT„.’

Alina Dima (@alinasdima)